Over ons

Info Over Slaapkamers is een website om consumenten in Nederland en België te informeren en inspireren over slaapkamermeubelen en accessoires. De website geeft informatie over verschillende soorten bedden, matrassen, bedbodems, kasten, kinderkamers, hoofdkussens, en meer. Ook staan er op elke webpagina inspiratie- en sfeerfoto’s. Bezoekers worden geïnformeerd over innovaties en trends in de markt van slaapkamers.

Info Over Slaapkamers is onderdeel van Info Over Wonen, een product van DBN Media BV. DBN Media is een mediabedrijf gespecialiseerd in het woonsegment. Middels print en websites informeren en inspireren wij consumenten omtrent wonen. Wij brengen in Nederland en België onder andere de glossy magazines Landelijk Wonen en Tijdloos Wonen uit. Daarnaast verschijnen er verschillende keren per jaar specials waarbij de focus op een specifiek onderwerp omtrent wonen ligt. Ook maken wij inspiratie en informatie websites op het gebied van wonen. Wij geven informatie en inspiratie, en laten lezers zien wat er allemaal mogelijk is binnen een specifieke branche.

Onze missie is de consument te informeren en inspireren op het gebied van wonen. We geven interieurtips, delen de nieuwste trends en innovaties, geven advies en inspiratie op het gebied van styling en laten lezers binnenkijken in inspirerende woningen. Onze teksten worden geïllustreerd met mooie en inspirerende sfeerfoto’s.

Heb je een opmerking of vraag? Neem dan contact met ons op.